Skip to content

VERKKOKURSSIT

Osallistu omaan tahtiisi verkkokursseille!

Sähköpostitse ostettavissa hyppytekniikan peruskurssi (Susan Salon menetelmä) verkkokurssina.
Hyppytekniikan peruskurssi sopii kaikille, jotka haluavat oppia mitä hyvä hyppy koiralta vaatii, kuinka hyppäämisen eri osataidot opetetaan koiralle ja kuinka koirien hyppytaitoa voidaan kehittää eri koiraurheilulajien vaatimuksien mukaan. Hyppytekniikan peruskurssin luento on usein myös vaatimuksena olla suoritettuna ennen ensimmäistä hyppytekniikkatuntia.

Hyppytekniikan peruskurssi-verkkokurssiin kuuluu noin 1,5h luento ja kysymykset. Luento on agilitykoirien hyppytekniikkaopetuksen näkökulmasta. Kysymyksiin vastaat luennon perusteella ja palautat sähköpostiini, jolloin kurssi on suoritettu hyväksytysti. Osta kurssi laittamalla viesti otsikolla “Hyppytekniikan peruskurssi” osoitteeseen dea at deaivanov.fi). Ostettuasi luennon saat sähköpostina luentolinkin ja kysymykset.

Tulossa verkkokauppaan: Agilityn pohjataidot- (pennuille ja aikuisille aloitteleville koirakoille) ja Vauhtikeinu-kurssi (keinun opetteluun tai keinua jännittävien uudelleenopetukseen). Kurssisisällöt on suunniteltu itsenäiselle kotitreenaajalle: 3/4 kurssien tehtävistä on suoritettavissa ilman varsinaisia esteitä.