Skip to content

VERKKOKURSSIT

Osallistu omaan tahtiisi verkkokursseille!

Sähköpostitse ostettavissa hyppytekniikan peruskurssi 95e (Susan Salon menetelmä) tai pelkkä hyppytekniikan peruskurssin luento-osuus (29e) verkkokurssina.

Hyppytekniikan peruskurssi sopii kaikille, jotka haluavat oppia mitä hyvä hyppy koiralta vaatii, kuinka hyppäämisen eri osataidot opetetaan koiralle ja kuinka koirien hyppytaitoa voidaan kehittää eri koiraurheilulajien vaatimuksien mukaan. Hyppytekniikan peruskurssin luento on usein myös vaatimuksena olla suoritettuna ennen ensimmäistä hyppytekniikkatuntia.

Hyppytekniikan peruskurssi-verkkokurssiin kuuluu noin 1,5h luento, kysymykset ja perustekniikkaharjoitteiden opetusvideot. Lisäksi liityt Facebookin kurssialueelle, jonne voit julkaista omia kotitreenivideoitasi palautetta varten. Luento on agilitykoirien hyppytekniikkaopetuksen näkökulmasta. Tenttikysymyksiin vastattuasi kurssi on suoritettu hyväksytysti. Osta kurssi laittamalla viesti otsikolla “Hyppytekniikan peruskurssi” osoitteeseen dea at deaivanov.fi). Ostettuasi luennon saat sähköpostina linkin kurssialueelle.

Tulossa verkkokauppaan: Agilityn pohjataidot- (pennuille ja aikuisille aloitteleville koirakoille) ja Vauhtikeinu-kurssi (keinun opetteluun tai keinua jännittävien uudelleenopetukseen). Kurssisisällöt on suunniteltu itsenäiselle kotitreenaajalle: 3/4 kurssien tehtävistä on suoritettavissa ilman varsinaisia esteitä.