+35840 568 1782

VERKKOKURSSIT

TAVOITE: agilityä AJASTA JA PAIKASTA RIIPPUMATTA

 SEURAAVA HAKU AGILITYN JA HYPPYTEKNIIKAN VERKKOKURSSEILLE ALKAA 15.6.2020

Sovittaessa myös ETÄ-YKSÄRIT (joko livevideoyhteydellä tai palaute videoista jälkikäteen, laskutus minuuttiperusteisesti yksärin hinnalla, 80€/h)

-et tarvitse pääsyä esteille: voit treenata olohuoneessasi tai kotipihalla
-pärjäät kotoa löytyvillä välineillä tai välineet ovat helposti ja edullisesti hankittavissa
-viikottain uudet treeniohjeet ja opetusvideot Facebookin oppimisalueelle
-palaute kaikista jakamistasi kotitreenivideoista
-kouluttajan ja ryhmän tuki: kaikkien saamat treenivinkit ovat hyödynnettävissäsi

AGILITY

TAVOITE: ILOLLA, NOPEASTI, ITSEVARMASTI RADALLA ETENEVÄ KOIRAKKO

Autan sinua kouluttamaan agilitykoirasi alusta saakka koiran aktiivisuutta, estefokusta, kuuliaisuutta ja itsevarmuutta vahvistaen, käyttämällä ensisijaisesti tarjoamiseen perustuvia opetusmenetelmiä (esim. 2×2-kepit, juoksukontaktit mattotargetilla).

Jokainen agilitykoulutuksiini osallistuva oppii myös käyttämään hyppytekniikkaa osana koiransa agilitykoulutusta.

Agilityn viikkotunnit ja yksärit pidetään pääasiassa Ojangon koiraurheilukeskuksella Vantaalla tai Taitoa Tassuihin-hallilla Helsingin Konalassa. Tilauksesta koulutukset myös muualla (Uusimaa). Koulutuksillani on täysi tyytyväisyystakuu. Koulutukset voi maksaa myös sähköisillä liikuntaeduilla (Edenred, Smartum, ePassi).

Sovittaessa myös ETÄ-YKSÄRIT (joko livevideoyhteydellä tai palaute videoista jälkikäteen, laskutus minuuttiperusteisesti yksärin hinnalla, 80€/h)

hyppytekniikka

TAVOITE: turvallisesti ja tehokkaasti hyppäävä urheilukoira

Autan sinua opettamaan koirallesi tarvittavat hyppäämisen taidot agilityyn ja muihin koiraurheilulajeihin. Jokainen agilitykoira (tai lajissaan hyppäävä koira) hyötyy säännöllisesti tehdyistä hyppytekniikka-harjoitteista.

Oikein tehtyinä hyppytekniikka-harjoitteet opettavat koiraa käyttämään kroppaansa optimaalisesti hypyillä, tekevät harrastamisesta turvallisempaa ja lisäävät koiran nopeutta radalla. Osana harjoitusohjelmaa hyppytekniikka-harjoitteilla voidaan myös tehokkaasti ennaltaehkäistä tulevia hyppypulmia. Nopeatempoisen ja fyysisen lajin harrastaminen tulee huomattavasti turvallisemmaksi kun koira osaa, kykenee ja pystyy käyttämään kroppaansa lajin vaatimalla tavalla.

Toimin yhteistyössä eläinfysioterapeuttien ja kokeneempien kollegoiden kanssa, jos tarvitset vaativampaa hyppykonsultaatiota.

Tarjoan hyppytekniikkakoulutusta pääasiassa Uudenmaan alueella, tilauksesta myös muualle. Katso ensimmäisestä linkistä sinua lähin Susan Salon menetelmään koulutettu hyppytekniikkakouluttaja. Ilmoittaudu toisesta linkistä koulutuksiini (agility ja hyppytekniikka).