+358 40 568 1782 dea@deaivanov.fi

KOULUTUKSET

Tarjoan agility- ja hyppytekniikkakoulutusta pääkaupunkiseudulla ja verkkokursseilla. Viikottaiset pienryhmät (max.3 koirakkoa) Ojangon koiraurheilukeskuksella (tilauksesta myös muualle). Myös agilityn ja hyppytekniikan yksityistunnit, online-konsultaatiot, agility-/hyppytekniikkapäivät tai hyppytekniikan perus- ja jatkokurssit porukoille!

Beauceron suorittamassa keinua

agility

Agilitytunnit viikottain pienryhmissä Ojangon koiraurheilukeskuksella (60min) ja Taitoa Tassuihin hallilla (45min).

Pienryhmissä on max.3 samantasoista koirakkoa. Ryhmiä vasta-alkajista kisauraansa aloitteleviin.

Viikkotunnit sopivat erityisesti agilityn aloittaville koirakoille, joiden kanssa painotus vahvassa motivoinnissa&vauhdissa, oikean hyppytekniikan opettamisessa alusta saakka, vahvoissa pohjataidoissa ja estetekniikassa.

€39/45-60min pienryhmä

€80-95/YKSÄRI

Villakoira suorittaa taipumisen perusharjoitetta

HYPPYTEKNIIKKA

Hyppytekniikkaopetusta kaikille hyppäämistä lajeissaan tarvitseville urheilukoirille pienryhmissä (max. 3 koirakkoa) ja yksityistunneilla.

Yksärit mahdollista jakaa kahdelle koirakolle. Hyppytekniikkaryhmät ja -tunnit pidetään Ojangossa.

Hyppytekniikkatunnilta saat mukaasi ns. hyppyreseptin, joka sisältää arvion koirasi hyppytekniikasta, ohjeet jatkoharjoitteluun kotona/itsenäisesti (jumpat, kehitystä tukevat ht-harjoitteet) ja suunnitelman tavoitteidesi mukaan kehittämään tai ylläpitämään koirasi hyppytaitoja.

€39/45-60min pienryhmä

€80-95/YKSÄRI

Verkkokurssin takaakierto-opetusvideo

VERKKOKURSSIT

Verkkokursseja agilityn pohjataidoista, motivoinnista&vauhdista, hyppytekniikasta ja esteiden alkeisopetuksesta. Kurssit sopivat ihan agilitytaipaleensa alussa oleville tai enintään jatkotasoisille koirakoille. Alaikäraja pennuille 4kk. Tarvitset vain älypuhelimen treenien videointiin, Facebook-tunnukset ja yleensä 2-3 kepparihyppyä tai vastaavaa.

Myös videokonsultaationa esteklinikkaa ja hyppytekniikkakoulutusta. Maksat videoiden analysointiin käytetystä ajasta minuuttiperusteisesti yksärin hinnalla ja saat jatko-ohjeet kotitreenejä varten.

ohjaustekniikan alkeet-kurssille (10/2020 ->) haku on käynnissä!

haku ohjaustekniikan alkeet-verkkokurssille on käynnissä!

Kurssilla opit:

✨kuinka ohjata koiraa erilaisilla ohjausavuilla ja missä tilanteissa käyttää erilaisia ohjauksia
✨opetat koirallesi selkeät ohjausvihjeet agilityradalle
✨opettelette eteenmenon eli ohjaajasta irtoamisen lisäksi alkeet kolmesta ohjauskuviosta: valssista, edestä- ja takaaleikkauksesta

✨kurssi kestää 6 viikkoa (alkaen 14.10., ilmo siihen saakka) ja maksaa 69e (sis. Alv)

Saat palautteen kaikista kurssialueelle postatuista treenivideoista ja vinkit jatkotreeneihin.

Kurssi sopii ihan agilitytaipaleensa alussa oleville tai enintään jatkotasoisille koirakoille. Alaikäraja pennuille on 4kk ja pentujen kanssa harjoitukset muokataan ikäkauden mukaisiksi.

Kurssin harjoitukset voidaan soveltaa ilman esteitä tehtäviksi, mutta sulla voi olla yksi hyppyeste. Tarvitset älypuhelimen treenien videointiin ja Facebook-tunnukset kurssialueelle pääsyyn.