+35840 568 1782

ONLINE-KOULUTUKSET

TAVOITE: agilityä AJASTA JA PAIKASTA RIIPPUMATTA

ONLINE-/ETÄOPPILASPAIKKOJEN HAKUAIKA KÄYNNISSÄ 15.3.-31.3.2020

ONLINE-/ETÄOPPILAS-PAKETTI 8 VIIKKOA (1.4.-20.5.2020): 79€

8 VIIKON AIKANA OPITTE:

PENNUT (yli 3kk)/ALOITTELEVAT KOIRAKOT
1) Motivointia, vauhtileikkejä ja vireenhallintaa
2) Agilityn pohjataitoja&hyppytekniikkaa
3) Suuntakäskyjen alkeet
4) Yleisimmät ohjaustekniikat

JATKOTASOISET
1) Vauhtileikkejä, häiriönsietoa ja vireenhallintaa
2) Hyppytekniikkaa
3) Kontakti- ja keppiklinikkaa
4) Ohjaustekniikoita

-sopii sinulle, jos et fyysisesti pääse valmennuksiin, mutta haluat edistyä aloittelevan agilitykoirasi kanssa
-haluat valmiin harjoitusohjelman, joka etenee turvallisesti, tehokkaasti ja koirasi ikäkauden mukaisesti rakentaen vahvan pohjan agilityharrastukselle
-haluat rakentaa koirallesi vahvan motivaation työskennellä kanssasi vahvistaen koirasi nopeutta, oma-aloitteisuutta ja kuuliaisuutta
-et tarvitse pääsyä esteille: voit treenata olohuoneessasi tai kotipihalla
-pärjäät kotoa löytyvillä välineillä tai välineet ovat helposti ja edullisesti hankittavissa
-palaute kaikista jakamistasi kotitreenivideoista
-kouluttajan ja ryhmän tuki: kaikkien saamat treenivinkit ovat hyödynnettävissäsi
-saat Facebook-oppimisalueelle viikkotehtävät ja opetusvideot, jotka etenevät (aloitustasostanne riippuen) loogisesti pohjataidoista kohti agilityn lajinomaisia suorituksia

AGILITY

TAVOITE: ILOLLA, NOPEASTI, ITSEVARMASTI RADALLA ETENEVÄ KOIRAKKO

Autan sinua kouluttamaan agilitykoirasi alusta saakka koiran aktiivisuutta, estefokusta, kuuliaisuutta ja itsevarmuutta vahvistaen, käyttämällä ensisijaisesti tarjoamiseen perustuvia opetusmenetelmiä (esim. 2×2-kepit, juoksukontaktit mattotargetilla).

Jokainen agilitykoulutuksiini osallistuva oppii myös käyttämään hyppytekniikkaa osana koiransa agilitykoulutusta.

Agility-koulutukset pidetään pääasiassa Ojangon koiraurheilukeskuksella Vantaalla tai Taitoa Tassuihin-hallilla Helsingin Konalassa. Tilauksesta koulutukset myös muualla (Uusimaa). Koulutuksillani on täysi tyytyväisyystakuu. Koulutukset voi maksaa myös liikuntaedulla (Edenred, Smartum, ePassi).

hyppytekniikka

TAVOITE: turvallisesti ja tehokkaasti hyppäävä urheilukoira

HUOMIO! HYPPYTEKNIIKKA-KONSULTAATIOT MYÖS ETÄNÄ! ILMOITTAUDU LOMAKKEEN KAUTTA TAI LAITA SÄHKÖPOSTIA. TARVITSET AINOASTAAN ÄLYPUHELIMEN TREENIESI VIDEOIMISEEN.

Autan sinua opettamaan koirallesi tarvittavat hyppäämisen taidot agilityyn ja muihin koiraurheilulajeihin. Jokainen agilitykoira (tai lajissaan hyppäävä koira) hyötyy säännöllisesti tehdyistä hyppytekniikka-harjoitteista.

Oikein tehtyinä hyppytekniikka-harjoitteet opettavat koiraa käyttämään kroppaansa optimaalisesti hypyillä, tekevät harrastamisesta turvallisempaa ja lisäävät koiran nopeutta radalla. Osana harjoitusohjelmaa hyppytekniikka-harjoitteilla voidaan myös tehokkaasti ennaltaehkäistä tulevia hyppypulmia. Nopeatempoisen ja fyysisen lajin harrastaminen tulee huomattavasti turvallisemmaksi kun koira osaa, kykenee ja pystyy käyttämään kroppaansa lajin vaatimalla tavalla.

Toimin yhteistyössä eläinfysioterapeuttien ja kokeneempien kollegoiden kanssa, jos tarvitset vaativampaa hyppykonsultaatiota.

Tarjoan hyppytekniikkakoulutusta pääkaupunkiseudulla/Uudenmaan alueella, tilauksesta myös muualle. Katso ensimmäisestä linkistä sinua lähin Susan Salon menetelmään koulutettu hyppytekniikkakouluttaja. Ilmoittaudu toisesta linkistä koulutuksiini (agility ja hyppytekniikka).

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Laita sähköpostia dea@deaivanov.fi tai laita viesti +358 40 5681 782, jos et löydä etsimääsi kysymykseen vastausta!

ONKO KOULUTUKSIIN OSALLISTUVILLA PENNUILLA ALAIKÄRAJAA?

Pentusi voi osallistua koulutuksiin 4kk iän ja rokotusten jälkeen.

MITÄ VAATIMUKSIA KOULUTUKSIIN OSALLISTUVILLE KOIRILLE ON?

Koulutuksiin osallistuvan koiran täytyy olla terve, normaalipainoinen, ei tarttuvia tauteja (muista kahden viikon karanteeni kennelyskän jälkeen!), ei aggressiivinen muille koirille tai ihmisille. Alaikäraja koulutuksiin on 4kk.

MILLÄ MAKSUTAVOILLA VOIN MAKSAA?

Voit maksaa käteisellä, liikuntaseteleillä tai laskulla. Koulutusten täytyy olla maksettu ennen koulutuksen alkamista.

KÄYVÄTKÖ LIIKUNTASETELIT MAKSUTAPOINA?

Kyllä! Koulutukseni voi maksaa Edenredin, Smartumin ja ePassin liikuntaeduilla. Jos haluaisit käyttää jonkin muun palveluntarjoajan etuja laita viestiä!

MITEN ONLINE-/ETÄOPPILAS-PAIKKA TOIMII KÄYTÄNNÖSSÄ?

Online-oppilaat treenaavat itsenäisesti kotonaan saamiensa ohjeiden mukaan. Online-oppilaat saavat viikottaisen treeniohjelman opetusvideoineen ja opetusmateriaaleineen. Online-oppilaiden treenit etenevät loogisesti pohjataidoista agilityn alkeisiin. Treeneistä saa palautetta viikoittain Facebookin oppimisalustalla. Tarvitset online-paikkaa varten vain FB-tilin ja älypuhelimen, jolla kuvata treenejä.