+358 40 568 1782 dea@deaivanov.fi

TIETOA KORONAVIRUKSESTA

UUSIEN VIRANOMAISMÄÄRÄYSTEN MYÖTÄ AGILITY- JA HYPPYTEKNIIKKAKOULUTUKSENI (POISLUKIEN YKSÄRIT) KESKEYTETÄÄN 31.1.2021 SAAKKA.

ILMOITTAUTUMINEN KAUDELLE 2021 ON AUKI NORMAALISTI! ILMOITTAUDU VIIKKOTUNNEILLE ALEMPAA. JOS KORONAVIRUKSEN TAKIA PERUTAAN TUNTEJA NE KORVATAAN KAUDEN PÄÄTTEEKSI KESÄKAUDELLA 2021.

TUNNEILLA KÄYTÄTHÄN MASKIA JA SUOSITTELEN PITÄMÄÄN MYÖS HANSKOJA. PIDETÄÄN TURVAVÄLIT JA KÄYTETÄÄN KOIRIEN PALKKAAMISEEN OMIA LELUJA/VÄLINEITÄ. PYSYTÄÄN NÄILLÄ TOIMILLA TERVEINÄ JA TURVASSA!

KOULUTUKSET

Tarjoan agility- ja hyppytekniikkakoulutusta pääkaupunkiseudulla ja verkkokursseilla. Viikottaiset pienryhmät (max.3 koirakkoa) Ojangon koiraurheilukeskuksella (tilauksesta myös muualle). Myös agilityn ja hyppytekniikan yksityistunnit, online-konsultaatiot, agility-/hyppytekniikkapäivät tai hyppytekniikan perus- ja jatkokurssit porukoille!

Beauceron suorittamassa keinua

agility

Agilitytunnit viikottain pienryhmissä Ojangon koiraurheilukeskuksella (60min).

Pienryhmissä on max.3 samantasoista koirakkoa. Ryhmiä vasta-alkajista kisauraansa aloitteleviin.

Tunneilla keskitytään vahvan ja kantavan pohjatyön rakentamiseen eristetyillä tekniikka- ja taitotreeneillä, jolloin koirakon oppiminen on nopeaa ja tehokasta. Koirat opetetaan alusta saakka itsenäisiksi agilitykoiriksi hauskoilla vauhtia, itsenäisyyttä ja omaa ajattelua vahvistavilla treeneillä.

€39/60min pienryhmä/3 koirakkoa

€80-95/YKSÄRI

Villakoira suorittaa taipumisen perusharjoitetta

HYPPYTEKNIIKKA

Hyppytekniikkaopetusta kaikille hyppäämistä lajeissaan tarvitseville urheilukoirille pienryhmissä (max. 3 koirakkoa) ja yksityistunneilla.

Yksärit mahdollista jakaa kahdelle koirakolle. Pidän hyppytekniikkaryhmiä ja -yksityistunteja Uudenmaan alueella.

Hyppytekniikkatunnilta saat mukaasi ns. hyppyreseptin, joka sisältää arvion koirasi hyppytekniikasta, ohjeet jatkoharjoitteluun kotona (jumpat, kehitystä tukevat ht-harjoitteet) ja suunnitelman koirasi hyppytaitojen kehittämiseksi tai ylläpitämiseksi.

€39/45min pienryhmä + 15min palaute

€80-95/YKSÄRI 45min + 15min palaute

vapaat paikat

OJANKO MAANANTAI KLO 15-16:
2 KOIRAKKOPAIKKAA

OJANKO TORSTAI 16-17:
2 KOIRAKKOPAIKKAA

Ilmoittaudu ryhmiin klikkaamalla “Hae kaudelle 2020-2021”-painiketta ylempää tai laittamalla viesti
dea @ deaivanov.fi
31.1.2021 mennessä

 

Verkkokurssin takaakierto-opetusvideo

VERKKOKURSSIT

Verkkokursseja agilityn pohjataidoista, motivoinnista&vauhdista, hyppytekniikasta ja esteiden alkeisopetuksesta. Kurssit sopivat ihan agilitytaipaleensa alussa oleville tai enintään jatkotasoisille koirakoille. Alaikäraja pennuille 4kk. Tarvitset vain älypuhelimen treenien videointiin, Facebook-tunnukset ja yleensä 2-3 kepparihyppyä tai vastaavaa.

Myös videokonsultaationa esteklinikkaa ja hyppytekniikkakoulutusta. Maksat videoiden analysointiin käytetystä ajasta minuuttiperusteisesti yksärin hinnalla ja saat jatko-ohjeet kotitreenejä varten.

SEURAAVAT KURSSIT alkuvuodesta 2021.