+358 40 568 1782 dea@deaivanov.fi

KOULUTUKSET

Tarjoan agility- ja hyppytekniikkakoulutusta pääkaupunkiseudulla ja verkkokursseilla. Viikottaiset pienryhmät (max.3 koirakkoa) Ojangon koiraurheilukeskuksella (tilauksesta myös muualle). Myös agilityn ja hyppytekniikan yksityistunnit, online-konsultaatiot, agility-/hyppytekniikkapäivät tai hyppytekniikan perus- ja jatkokurssit porukoille!

Beauceron suorittamassa keinua

agility

Agilitytunnit viikottain pienryhmissä Ojangon koiraurheilukeskuksella (60min).

Pienryhmissä on max.3 samantasoista koirakkoa. Ryhmiä vasta-alkajista kisauraansa aloitteleviin.

Viikkotunnit sopivat erityisesti agilityn aloittaville koirakoille, joiden kanssa painotus vahvassa motivoinnissa&vauhdissa, oikean hyppytekniikan opettamisessa alusta saakka, agilityn pohjataidoissa ja estetekniikassa.

€39/45-60min pienryhmä

€80-95/YKSÄRI

Villakoira suorittaa taipumisen perusharjoitetta

HYPPYTEKNIIKKA

Hyppytekniikkaopetusta kaikille hyppäämistä lajeissaan tarvitseville urheilukoirille pienryhmissä (max. 3 koirakkoa) ja yksityistunneilla.

Yksärit mahdollista jakaa kahdelle koirakolle. Hyppytekniikkaryhmät ja -tunnit pidetään Ojangossa.

Hyppytekniikkatunnilta saat mukaasi ns. hyppyreseptin, joka sisältää arvion koirasi hyppytekniikasta, ohjeet jatkoharjoitteluun kotona/itsenäisesti (jumpat, kehitystä tukevat ht-harjoitteet) ja suunnitelman tavoitteidesi mukaan kehittämään tai ylläpitämään koirasi hyppytaitoja.

€39/45-60min pienryhmä

€80-95/YKSÄRI

Verkkokurssin takaakierto-opetusvideo

VERKKOKURSSIT

Verkkokursseja agilityn pohjataidoista, motivoinnista&vauhdista, hyppytekniikasta ja esteiden alkeisopetuksesta. Kurssit sopivat ihan agilitytaipaleensa alussa oleville tai enintään jatkotasoisille koirakoille. Alaikäraja pennuille 4kk. Tarvitset vain älypuhelimen treenien videointiin, Facebook-tunnukset ja yleensä 2-3 kepparihyppyä tai vastaavaa.

Myös videokonsultaationa esteklinikkaa ja hyppytekniikkakoulutusta. Maksat videoiden analysointiin käytetystä ajasta minuuttiperusteisesti yksärin hinnalla ja saat jatko-ohjeet kotitreenejä varten.

SEURAAVAT KURSSIT 12/2020, LISÄTIETOA MARRASKUUSSA.