+358 40 568 1782 dea@deaivanov.fi

KOULUTUKSET

Tarjoan agility- ja hyppytekniikkakoulutusta pääkaupunkiseudulla ja verkkokursseilla. Viikottaiset pienryhmät (max.3 koirakkoa) Ojangon koiraurheilukeskuksella ja Konalassa Taitoa Tassuihin hallilla (tilauksesta muualle). Myös yksärit ja online-konsultaatiot!

Beauceron suorittamassa keinua

agility

Agilitytunnit viikottain pienryhmissä Ojangon koiraurheilukeskuksella (60min) ja Taitoa Tassuihin hallilla (45min).

Pienryhmissä on max.3 samantasoista koirakkoa. Ryhmiä vasta-alkajista kisauraansa aloitteleviin.

Viikkotunnit sopivat erityisesti agilityn aloittaville koirakoille, joiden kanssa painotus vahvassa motivoinnissa&vauhdissa, oikean hyppytekniikan opettamisessa alusta saakka, vahvoissa pohjataidoissa ja estetekniikassa.

€39/45-60min pienryhmä

€80-95/YKSÄRI

Villakoira suorittaa taipumisen perusharjoitetta

HYPPYTEKNIIKKA

Hyppytekniikkaopetusta kaikille hyppäämistä lajeissaan tarvitseville urheilukoirille pienryhmissä (max. 3 koirakkoa) ja yksityistunneilla.

Yksärit mahdollista jakaa kahdelle koirakolle.

Hyppytekniikkatunnit Ojangossa (pienryhmät) tai Taitoa Tassuihin hallilla Konalassa (yksärit).

Myös hyppytekniikan perus- ja jatkokurssit ja hyppytekniikkapäivät porukoille.

€39/45-60min pienryhmä

€80-95/YKSÄRI

Verkkokurssin takaakierto-opetusvideo

VERKKOKURSSIT

Verkkokursseja agilityn pohjataidoista, motivoinnista&vauhdista, hyppytekniikasta ja esteiden alkeisopetuksesta. Kurssit sopivat ihan agilitytaipaleensa alussa oleville tai enintään jatkotasoisille koirakoille. Alaikäraja pennuille 4kk. Tarvitset vain älypuhelimen treenien videointiin, Facebook-tunnukset ja yleensä 2-3 kepparihyppyä tai vastaavaa.

Myös videokonsultaationa esteklinikkaa ja hyppytekniikkakoulutusta. Maksat videoiden analysointiin käytetystä ajasta minuuttiperusteisesti yksärin hinnalla ja saat jatko-ohjeet kotitreenejä varten.

Seuraavat kurssit 10/2020

haku kauden 2020-2021 tunneille käynnissä!

Viikkotunnit Ojangossa lokakuun alusta toukokuun alkuun pienryhmissä (max. 3 koirakkoa). Taitoa Tassuihin-hallilla pentujen pohjataito- ja hyppytekniikkaryhmiä.