agility- & hyppytekniikka-koulutukset

AGILITYRYHMÄT

Sporttikoirahallilla (ja Ojangon koiraurheilukeskuksella) arki-iltapäivisin ja -iltaisin kolmen koirakon pienryhmissä. Treenit muokataan aina jokaiselle koirakolle yksilöllisesti, joten voit valita itsellesi ajallisesti parhaiten sopivan ryhmän.

Ilmo kevätkaudelle 2022 on nyt käynnissä! Maanantain 15-16 ryhmässä on 1 paikka vapaana. Huom! Muodostan uusia ryhmiä arki-illoille, joten jos joku muu aika sopisi sinulle tiistaisin tai torstaisin laita säpo dea @ deaivanov.fi tai viesti sivun alalaidasta ilmolomakkeella.

Ryhmiin voi tulla mukaan myös kesken kauden tai irtotunnille kokeilemaan! Peruutuspaikoista ilmoitan Facebookissa (Dea Ivanov Agility).

€39/60min pienryhmä

YKSityistunnit

Koirasi tekee jotain hassua hypyillä? Eivätkö kepit vaan edisty, vaikka treenaatte? Onko koirasi alkanut hyppiä kontakteilta? Jännittääkö keinu? Tai onko kisatilanne kauhistus?

Yksityistunnilla voidaan ratkoa mitä vaan agility- tai hyppytekniikkapulmaa missä kaipaat apua. Yksärit pidetään pääkaupunkiseudulla valitsemassasi hallissa arkisin klo 9-16. Voit jakaa tunnin myös kaverin tai toisen koirasi kanssa (= kaksi koirakkoa yksärin hinnalla).

€80-99/45-60min

HYPPYTEKNIIKKARYHMÄT

Hyppytekniikkaryhmissä opetetaan ja kehitetään koirasi hyppytekniikkaa kahden koirakon pienryhmissä. Saat ensimmäiseltä tunnilta mukaan ns. hyppyreseptin = arvion koirasi hyppytekniikasta ja kehityssuunnitelman jatkoon.

Myös pidempiaikaiset hyppypulmien korjausprojektit yhteistyössä ell ja elft kanssa.

Jos et ole aiemmin käynyt hyppytekniikkatunneilla/-kurssilla käymme ennen ensimmäistä tuntia läpi hyppytekniikan peruskurssin luento-osuuden (maksullinen, etäopetuksena etukäteen sovittavana ajankohtana).

Myös hyppytekniikan perus- ja jatkokurssit tilauksesta! Jos haluat perus- tai jatkokurssille laita viesti ilmolomakkeella, kurssi järjestetään kun kasassa on neljä koirakkoa! 

€45/60min pienryhmä

ohJEITA KOULUTUKSIIN TULIJOILLE

Lisätietoa viikkotuntilaisille tai yksärille ekaa kertaa tuleville. Jos jokin jäi vielä askarruttamaan laita viesti dea @ deaivanov.fi.

MINKÄLAISET KOIRAT VOIVAT OSALLISTUA TUNNEILLE?

Koirasi täytyy olla vähintään 4kk ikäinen, terve, normaalipainoinen, kansallisen rokotusohjelman mukaan rokotettu eikä aggressiivinen ihmisiä tai muita koiria kohtaan. Koirasi ei tarvitse olla tottunut treenaamaan ryhmässä samaan aikaan muiden koirakoiden kanssa tai olemaan treenihallissa, näitä taitoja opettelemme alkeisryhmissä.

Mitä koulutuksissa tapahtuu?

Treenit alkavat vähintään 20min ennen varsinaisten treenien alkamisaikaa itsenäisellä alkulämmittelyllä. Käy koirasi kanssa reipas ravilenkki, jonka aikana koirasi saa tehdä tarpeensa.

Jokaisella koirakolla on noin 20min treeniaikaa.

Oman vuorosi päätteeksi treenit eivät vielä lopu, vaan koira viedään itsenäisesti vähintään 20min jäähdyttelylenkille.

KORONA-UPDATE: Ohjaajalla on oltava maski koko tunnin ajan, kuten minullakin. Pysytään kaikki turvassa ja terveinä 🙂

MItä maksutapoja voi käyttää?

Tunnin täytyy olla maksettuna ennen koulutukseen tulemista ja peruuttamattomasta tunnista veloitan puolet tunnin hinnasta. Voit maksaa käteisellä, laskulla, Mobilepayllä tai liikuntaedulla. Tunnit voi maksaa E-Passin, Edenredin, Eazybreakin tai Smartumin sähköisellä liikuntaedulla.

mitä mukaan tunneille?

Ota mukaan koirallesi:

  • kiristämätön panta
  • tavallinen hihna
  • pehmeitä ja tuoksuvia lempinameja
  • lempileluja, joista yhden on hyvä olla helposti pitkälle heitettävä. Jos tiedät, ettei koirasi leiki innokkaasti, ota mukaasi viehelelu ja pariton sukka, josta tehdään namitäytteinen vetolelu
  • juomavettä ja vesikuppi
  • naksutin (ei tarvitse olla tuttu, saat neuvot tunnilla naksuttimen käyttöön koirasi opetuksessa)
  • näkyvä namialusta/-target (esim. valkoinen/keltainen/sininen korkeareunainen rasia)
  • itsellesi: juotavaa, juoksemiseen soveltuvat vaatteet ja kengät, maski (tunneilla pakollinen koronan takia)

KYSYTTÄVÄÄ?

Laita kysymyksesi lomakkeen kautta, palaan sinulle sähköpostilla mahdollisimman pian. Voit varata myös yksäriajan lomakkeen kautta.

6 + 12 =